Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wat biedt een kelder u?

Bij nieuw- of verbouw hebt u de mogelijkheid een kelder te laten plaatsen. Maar waarom zou u een kelder kiezen? Bekijk hier de talloze voordelen van een kelder.

Verstandige investering

Een kelder is geen overbodige luxe, het is een verstandige investering die waarde toevoegt aan uw huis. Met een kelder creëert u meer vierkante meters in uw huis zonder het bouwoppervlak te vergroten. Het is een onderhoudsvrije ruimte die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

In de markt leeft de gedachte dat een kelder duur is. Maar de af fabriek prijs van onze kleinste kelder met een vloeroppervlak van 8,4 m2 is € 3.228,– excl. BTW.

En u zult verbaast staan hoeveel stellingruimte u kunt creëren in deze kelder!!

Een kelder versus een zolder

Vroeger werden kelders voornamelijk als koel- en bergruimte gebruikt. Tegenwoordig kan dit nog steeds maar is ook zeker een volwaardige extra kamer of zelf verdieping! In vergelijking tot een zolderruimte heeft de kelder de overhand in voordelen. Anders dan een zolder heeft een kelder rechte wanden waardoor het hele vloeroppervlak efficiënt kunt indelen, is hij relatief goedkoop in het bouwplan te passen en kan er gebruik gemaakt worden van het koelende vermogen.

 

Mogelijkheden kelder

De nieuwe generatie kelders is voor bijna iedere toepassing te gebruiken. We hebben in de loop der jaren kelders voor klanten gemaakt die gebruikt worden als wijnkelder, sauna, inloopkast, extra slaapkamer of zelfs als zwembad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook natuurlijk daglicht in uw kelder behoord tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld door een koekoek of een Solatube© daglichtsysteem.

foto blog waarom een kelder

Opslag toekomstige energie

Ook met het oog op de toekomst kan een kelder een verstandige keuze zijn. We zijn ons steeds meer bewust van onze omgeving en de invloed die de mensheid daarop heeft. Daarom stappen steeds meer mensen over op duurzame energie. Een kelder is ideaal om uw duurzame installaties in te plaatsen. Transformatoren voor uw zonnepanelen, een warmtepomp, hoogrendementsketel en andere installaties kunnen hier droog en veilig worden geplaatst. Doordat onze kelders gegarandeerd waterdicht zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat vocht uw installaties zal aantasten!

Onze technisch adviseur gebruikt de kelder in zijn privéwoning als wasruimte en heeft zijn technische installaties erin gehuisvest. Zo gebruikt hij zijn kelder voor twee nuttige doeleinden! Ook onder ons kantoor hebben wij een kelder die wij gebruiken voor de opslag van papieren dossiers, goederen en er staat een draaiende computer. Door onze kwaliteitskelders en expertise op het gebied van klimaatbeheersing in kelders hebben we hier in al die jaren nog nooit last gehad van vochtproblemen!


Direct prijs aanvragen OF Neem contact op

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.