Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Plaatsen van een kelder met Montageankers.

Door aannemer Verbart is een kelder met Montageankers geplaatst.
Hieronder ziet u een aantal foto’s genomen tijdens het plaatsen.

De kelder met montageankers arriveert op de locatie

Na exacte afspraak van dag en tijd wordt de kelder op de locatie afgeleverd.

Op het moment dat de kelder aankomt is gat klaar voor het plaatsen van de kelder

Het gat waar de kelder in wordt geplaatst is exact op maat gemaakt, de bronbemaling zorgt ervoor dat er geen grondwater in het gat loopt.

De prefab kelder hangt in de kraan

De kraan hijst de kelder in het gat. Het gewicht van de kelder en de afstand van de kraan tot het gat is bepalend voor het type kraan dat benodigd is

Exact op maat stellen van de kelder

Zo nauwkeurig mogelijk wordt de kelder nu op zijn plek gezet.

De dekplaat wordt los op de kelder geplaatst

Na het plaatsen van de dekplaat is het plaatsen van de kelder bijna klaar.

Om te voorkomen dat de kelder gaat opdrijven laat de aannemer de kelder vollopen met water voordat de bemaling weggehaald kan worden.
Nadat de wapening voor de balken op zijn plek ligt kunnen de montageankers in de daarvoor bestemde gaten (stekankers) worden gedraaid.


Direct prijs aanvragen OF Neem contact op

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.