Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelder bij nieuwbouw

Voor kopers van nieuwbouwwoningen is een prefab kelder altijd een optie. Dankzij de toepassing van onze STERKoppeling® kan een kelder na het gereedkomen van de fundering snel en gemakkelijk geplaatst worden. Aansluitend kunt u met dezelfde kraan de begane grondvloer leggen. In de meeste gevallen is er met deze koppeling ook geen bronbemaling nodig. Dit is een aanzienlijke besparing in de bouwkosten! De kosten hiervoor bedragen al snel € 1500,-, De aanschaf van de STERKoppeling is al lager dan dit bedrag.

Makkelijk kelder plaatsen in verschillende gebieden

Bij nieuwbouw is het altijd mogelijk een prefab kelder in te passen. Met onze unieke montagesystemen lukt dit ook in gebieden met een zeer hoge grondwaterstand. Daarnaast hebben wij speciale kelders ontwikkeld voor funderingen, waarbij niet geheid hoeft te worden. Ook kunnen kelders los in de grond geplaatst worden. Hiervoor moet mogelijk wel een constructie gemaakt worden om het opdrijven van een kelder bij een hoge waterstand te voorkomen.

[ipanorama id=”2509″]

foto sterkoppeling bij nieuwbouw pagina

[ipanorama id=”2478″]

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 3800,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 12.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 10.000,- en € 20.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 30.000,- en € 60.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 20.000,- en € 30.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 50.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.