Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelder bij nieuwbouw

Bij nieuw te bouwen woningen is een kelder snel en voordelig onder uw woning te plaatsen. Doordat de kelder van bovenaf geplaatst kan worden en met onze montagesystemen snel gemonteerd kan worden blijven de kosten relatief laag. Achteraf kan een prefab kelder alleen nog onder een uitbouw of in de tuin geplaatst worden. Het is dus altijd het meest efficiënt om de kelder direct in uw bouwplannen op te nemen.

Altijd een kelder die past

Door onze verstelbare mallen is er bijna altijd een kelder in te passen in uw nieuw te bouwen woning. Wel is onze ervaring dat het veel voordeel oplevert als de kelder al vroeg in het ontwerp met de juiste afmeting wordt opgenomen. Uiteraard kunt u of uw adviseur altijd contact met ons opnemen om hierover eens van gedachten te wisselen en zo samen te zorgen dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt.

Snelle en makkelijke plaatsing met de STERKoppeling

Heeft u prefab fundatiebalken, slechte grond, hoge grondwaterstand dan is onze STERKoppeling® de ideale oplossing. Doordat de kelder achteraf geplaatst kan worden zijn prefab balken geen probleem en is bronbemaling meestal niet nodig. Omdat bronbemaling meestal niet nodig is, het plaatsen vele malen sneller gaat en de kraan direct inzetbaar is voor de begane grondvloer kan er gemakkelijk
€ 2500,- worden bespaard. De hogere aanschafwaarde van ca. € 800,- is dus zeer gemakkelijk terug te verdienen. Daarbij bent u sneller klaar en loopt u veel minder risico op complicaties. Het is ook niet voor niets dat het overgrote deel van onze kelders tegenwoordig wordt uitgevoerd met de STERKoppeling®.

Maar ook onze Montageankers leveren tal voordelen op, lees hierover meer op:  Montagesystemen

Sterkoppeling op kelder met instortvoorziening

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.