Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

De afwerking van het plafond van uw kelder

Er zijn veel mogelijkheden voor het plafond in een kelder. Toch zijn er ook een aantal aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Sterk Beton kan u hier goed in adviseren. In dit blog wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn voor de afwerking van uw kelderplafond.

Bescherm uw geïsoleerde begane grondvloer

Hoe het plafond in uw kelder afgewerkt dient te worden is afhankelijk van hoe de kelder in het ontwerp is meegenomen. Daarnaast is het afhankelijk van hoe de begane grondvloer is afgewerkt. Zit de isolatie boven de vloer? Dan kan de betonnen vloer ook gelijk het plafond van de kelder worden. Zit de isolatie onder de vloer? Dan dient er nog een afwerking te komen. Dat kan door een gipsplafond of een betonnen plafond te plaatsen. De kosten voor beide opties zijn ongeveer gelijk.

Beton of gips afwerking voor het plafond in uw kelder

Een mogelijkheid voor een juiste afwerking van de isolatie is door een plafond aan te brengen van een houten frame, dat is afgewerkt met een gipsplaat. Voordeel hiervan is dat u gelijk uw lichtplan hierin kan opnemen.

Betonnen afwerking voor het plafond in uw kelder

Een andere optie die wij kunnen leveren is een betonnen dekplaat als plafond. Een betonnen plafond heeft een aantal voordelen. Dit plafond is het meest brandwerend en is eenvoudig af te werken. Wat wij dan doen is een plaat op maat maken die precies op de kelder past. In deze plaat maken wij een trapgatsparing. Ook met deze optie is het mogelijk om voorzieningen t.b.v. het lichtplan mee te nemen.

Heeft u hulp nodig of heeft u nog vragen? Sterk Beton kan u adviseren over de afwerkingen van uw plafond. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.