Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Is een kelder geschikt voor projectmatige woningbouw?

Er worden veel nieuwbouwwijken gebouwd in Nederland. Veelal gaat het hierbij om projectmatige woningbouw. In dit blog wordt uitgelegd waarom een kelder wel of niet geschikt is voor projectmatige woningbouw.

Projectmatige woningbouw

Een kelder met STERKoppeling is ideaal voor projectmatige woningbouw. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst is de kelder speciaal ontwikkeld voor montage aan prefab funderingsbalken. Deze funderingsbalken worden vaak toegepast bij projectmatige woningbouw. Indien gewenst kan elke woning bij de bouw al ankers in de balken meekrijgen voor de STERKoppeling. Dit is een kleine investering. Kopers kunnen dan tot vlak voor de start van de werkzaamheden nog overwegen om een kelder te laten plaatsen.

Eenvoudig en snel

Daarnaast is de opbouw van de lengtematen zodanig uitgedacht, dat in combinatie met de STERKoppeling, de kelder zonder aanpassingen in de stramienmaten in te passen is. Daardoor is de kelder eenvoudig en snel te plaatsen. Dit zal het bouwproces van de nieuwbouwwoning nauwelijks verstoren.

Financieel aantrekkelijk

Een kelder seriematig met een grotere volume plaatsen is financieel aantrekkelijk. Door dit voordeel is het plaatsen van een kelder bij projectmatige woningbouw ideaal. Als er meerdere kelders op dezelfde plaats geplaatst worden zorgt dit voor voordeel tijdens het plaatsen. Denk hierbij aan één kraan voor meerdere kelders, maar ook de grondwerker kan achter elkaar door. Een kelder zorgt voornamelijk voor meer ruimte voor bijvoorbeeld technische installaties, zoals warmtepompen, een boilervat of voor een accu. Hierdoor worden de woningen met kelder natuurlijk ook meer waard.

Heeft u advies nodig over het plaatsen van kelders op basis van projectmatige woningbouw? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.