Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Waarom is het van belang dat een kelder waterdicht is?

Het is van groot belang dat kelders waterdicht zijn. Het repareren van een lekke kelder is mogelijk maar zorgt voor veel rompslomp en mogelijk schade aan uw spullen. In dit blog leggen we uit waarom maar ook hoe wij ervoor zorgen dat onze kelders altijd waterdicht zijn.

Uw kelder onder druk

De meeste van onze kelders worden geplaatst in gebieden waar hoge grondwaterstanden zijn. Door de lucht in de kelder wil de kelder bij hoge grondwaterstanden gaan drijven. Voldoende gewicht van het gebouw zorgt ervoor dat dit niet gebeurd. Wel drukt het grondwater met relatief grote kracht tegen de kelder aan. De kleinste scheurtjes kunnen hierdoor zorgen voor lekkage. Dat wilt natuurlijk niemand!

Unieke productiemethode Sterk Beton

Vele kelderbouwers bouwen de kelders op de traditionele manier. Dat betekent dat zij eerst de vloer storten, vervolgens de kisten voor de wand neerzetten en als laatste de wanden erop storten. Door deze werkwijze zit er altijd een stortnaad tussen de wanden en de vloer. Dit blijft altijd een zwakke plek in de kelder, met verhoogd risico op lekkage. In sommige gevallen wordt er een soort profiel gestort. Dat zorgt voor vertraging in het proces en het risico op lekkage is ook hier niet mee te voorkomen.

De kelders van Sterk Beton zijn waterdicht!

Wij, van Sterk Beton, hebben een grote investering gedaan om garant te staan voor uw waterdichte kelder. Wij hebben een methode ontwikkeld waardoor de kelder in één stort geproduceerd kan worden. Door gebruik van grote en kostbare mallen is het mogelijk om een kelder te produceren zonder naden. Voor u betekent dat geen lekkage in uw kelder, waardoor u geen aanspraak hoeft te maken op garantie.

Uniek in Nederland

Het produceren van kelders zonder stortnaden is uniek in Nederland. Wij zijn er trots op dat wij als Sterk Beton naadloze kelders mogelijk hebben gemaakt. Wilt u een waterdichte kelder? Sterk Beton staat voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.