Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Waarom zou u voor een kelder kiezen?

Gaat u nieuw bouwen of verhuizen naar een nieuwbouwproject? Het is zeker de overweging waard om het bouwen van een kelder mee te nemen in het bouwplan. In dit blog legt Sterk Beton uit waarom u een kelder moet overwegen en wat de voordelen zijn.

Voordelen van een kelder

Op het moment dat u in een huis woont met een kelder zult u zien dat u niet meer anders wilt. De beschikking tot een kelder biedt namelijk veel voordelen. Een voor de hand liggend voordeel is natuurlijk de extra ruimte, waarvoor de kosten relatief laag zijn. De kleinste standaard kelder zorgt al voor 8 m2 woonoppervlak. Dat is ongeveer net zo groot als de gemiddelde keuken. Deze kelder kan al geplaatst worden vanaf € 12.000,-. De kelder grenst direct aan de begane grond, met als resultaat dat u maar één trap af hoeft. Naar de zolder moet u al vaak twee of drie trappen op om bij de extra opslag te komen.

Constante temperatuur in uw kelder

In tegenstelling tot de rest van uw huis heeft een kelder de unieke eigenschap dat de temperatuur behoorlijk constant is. Zonder isolatie is de temperatuur in uw kelder gemiddeld zo’n 15 graden. Isolatie is enkel nodig wanneer u de kelder continu wilt verwarmen. Een kelder kan voor verschillende functies gebruikt worden, voor veel functies is het dus niet nodig om uw kelder te verwarmen. Het advies van Sterk Beton luidt dan ook: denk goed na waar u uw kelder voor wilt gebruiken en bepaal aan de hand daarvan of isolatie nodig is. Meer informatie of u uw kelder dient te isoleren, leest u in dit blog.

Een kelder bij projectmatige woningbouw

Ook als uw woning onderdeel uitmaakt van een groter project met meerdere woningen is een kelder makkelijk te plaatsen. Het kan zelfs behoorlijk wat voordeel opleveren omdat de grondwerker achter elkaar door kan en er meerdere kelders met dezelfde kraan geplaatst kunnen worden. Vaak worden er prefab funderingsbalken gebruikt bij grotere projecten, ook hier kan de kelder eenvoudig worden toegevoegd aan de woning. We hebben hiervoor namelijk de STERKoppeling.

Geen bouwvertraging!

Een kelder met STERKoppeling kan binnen een dag geplaatst worden, u loopt daardoor minimale bouwvertraging op.

Bent u overtuigd van de voordelen van het bouwen van uw kelder? Sterk Beton helpt u graag verder! Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.