Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wat is belangrijk bij het isoleren van uw kelder?

Sterk Beton is specialist in het isoleren van prefab kelders. Wij hebben er veel onderzoek naar gedaan. Het is belangrijk dat het isoleren van de kelder zorgvuldig uitgevoerd wordt. Wanneer de isolatiematerialen niet goed aangebracht worden, kan dat leiden tot lekkage. En dat wil natuurlijk niemand. Wat Sterk Beton er aan doet om dit te voorkomen, wordt in dit blog duidelijk gemaakt.

Maak gebruik van juist isolatiemateriaal voor uw kelder

Bij het isoleren van een kelder is het belangrijk dat er met een aantal factoren rekening wordt gehouden. Allereerst is het belangrijk dat het juiste materiaal wordt gebruikt. Sterk Beton gebruikt vochtongevoelige en drukbestendige isolatie. Waarom is dat zo belangrijk? Kelders staan onder de grond, daardoor drukt er grond en water tegen de isolatie. Daarom moet de isolatie voldoende drukbestendig en vochtbestendig zijn. Veel kelders staan in grondwater. Grondwater en regenwater dat de grond in stroomt, kunnen er voor zorgen dat de isolatie nat wordt. Wanneer het isolatiemateriaal vochtgevoelig is, zal het water opnemen en zijn isolerende werking verliezen.

Isoleer uw kelder met de juiste methode

Ten tweede is het belangrijk dat de isolatie van de kelder volgens de juiste werkwijze wordt aangebracht. Anders bestaat de kans dat er in de wanden zeer kleine haarscheurtjes ontstaan door uitdroging of temperatuurverschillen. Met ons isolatiesysteem neemt u het risico op lekkage door haarscheurtjes weg.

Sterk Beton maakt gebruik van een twee componenten, rubber/bitumen afdichtingsmassa. Door het drogen van het beton kunnen er minuscule haarscheurtjes ontstaan. De afdichtingsmassa zorgt er voor dat er geen water doorheen kan. Dus, voorkom dat de kelder gaat lekken door gebruik te maken van de juiste afdichtingsmassa, zodat kleine haarscheurtjes worden afgedicht.

Kortom: zorg dat uw kelder met het juiste materiaal en de juiste methode geïsoleerd wordt. Heeft u advies nodig? Sterk Beton staat voor u klaar om u te adviseren over de isolatie van uw kelder. Lees hier verder over de isolatie van kelderruimtes of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij contact op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.