Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wat zijn de kosten voor het realiseren van een kelder?

Tegenwoordig is het relatief eenvoudig en voordelig om een kelder onder een nieuw te bouwen woning te plaatsen. Door oplopende grondprijzen en beperkte toestemming voor bebouwing bovengronds kan de kelder een slimme en voordelige oplossing bieden voor extra ruimte. Maar welke kosten komen er kijken bij het bouwen van een kelder? Dat wordt in dit blog toegelicht.

Indicatie van kosten voor het bouwen van een kelder

Een kelder van 380 bij 260 cm is in aanschaf inclusief BTW ongeveer € 4.000,-. U heeft dan enkel een kale kelder. Onze ervaring heeft geleerd dat als u dat bedrag vermenigvuldigt met drie dat ongeveer de totaalprijs is. De kelder van het voorbeeld komt dan uit op € 12.000,-. Een ander voorbeeld: een kelder van 740 bij 320 cm kost kaal € 7.200,-. Doet u dat keer drie? Dan is de totaalprijs ongeveer € 22.000,-.

De kostenposten voor het bouwen van een kelder

Bovenstaande kosten zijn opgebouwd uit een aantal posten. De aannemer heeft een aantal werkzaamheden. Over het algemeen omvat het bouwen van een kelder onder andere de volgende kostenposten:

  • Architect/constructeur.
  • Transport.
  • Grondwerk.
  • Plaatsen kelder met de kraan.
  • Vuren houten trap.
  • Toegangsdeur.
  • Gipsplafond.
  • Afwerkvloer.
  • Elektrische ontvochtiger.

De kelders van Sterk Beton zijn bij uitstek geschikt om toe te passen bij de meest ongunstige omstandigheden. Denk hierbij aan zijn een slechte grondslag en een hoge grondwaterstand. Deze factoren zijn van invloed op de totale prijs. Sterk Beton hanteert altijd eerlijke prijzen. Wilt u geadviseerd worden? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.