Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wat zijn de voordelen van een STERKoppeling?


Er zijn vele methodes om een kelder te plaatsen. Sterk Beton heeft een eigen methode ontwikkeld. Deze methode is zeer effectief gebleken. In dit blog worden de voordelen van een STERKoppeling toegelicht.

Wat is een STERKoppeling?

Om een kelder eenvoudig met zeer beperkte risico’s te kunnen plaatsen heeft Sterk Beton de STERKoppeling ontwikkeld. De STERKoppeling is een metalen arm waarmee de kelder op de hoeken tussen de funderingsbalken gemonteerd wordt. De STERKoppeling is speciaal ontwikkeld voor kelders met een Prefab fundering, maar wordt ook vaak toegepast bij een in het werk gemaakte fundering.

De aanschafprijs van een kelder met STERKoppeling is hoger. Maar uiteindelijk zullen de totale kosten lager uitvallen dan met andere montagesystemen. Lees hier meer over hoe de toepassing van een STERKoppeling werkt.

Snelle plaatsing

Een kelder met STERKoppeling is relatief snel te plaatsen. Een strakke planning en goede voorbereiding zijn het belangrijkst. Wanneer het goed gepland is, kan het plaatsen van de kelder met STERKoppeling binnen een uur. Vanaf het moment dat de kelder aankomt, tot het moment dat hij is afgemonteerd duurt slechts een uur.

Bezuinigingen alom!

Bij hoge grondwaterstanden is normaal gesproken bronbemaling noodzakelijk. Kosten hiervoor lopen al snel op tot €2.000,-, afhankelijk van de situatie. In de meeste gevallen duurt het even voordat het gat volstroomt met water. Wanneer u na het ontgraven direct de kelder plaatst en aan de funderingsbalken koppelt, is bronbemaling in de meeste gevallen niet nodig. Een ander belangrijk voordeel is dat u met dezelfde kraan de begane grond vloer kan plaatsen. Daarnaast is het niet nodig dat het gat exact op diepte gegraven wordt.

Kortom, maak gebruik van de STERKoppeling bij het plaatsen van de kelder. Het biedt vele voordelen en is uiteindelijk goedkoper dan andere methodes. Sterk Beton staat klaar om u te adviseren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.