Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wat zijn montageankers?

Een kelder kan met behulp van montageankers gemonteerd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kelder aan de balken te koppelen. In dit blog wordt uitgelegd wat montageankers precies zijn en welke verschillen er zijn ten opzichte van andere methoden.

Montage met stekkenbakken

Als de funderingsbalk tegen de kelder aangestort wordt dan is het gebruikelijk om hiervoor stekkenbakken te gebruiken. De kelder dient als eerst in de grond geplaatst te worden. Daarvoor is een vlakke ondergrond of zijn houten steunpalen nodig. Dit zorgt ervoor dat de kelder waterpas gesteld kan worden. Hierna wordt de balkwapening tegen de kelder aangelegd. De stekken die in de stekkenbak gevouwen zitten moeten nu worden omgebogen tussen de balkwapening door. Dit is erg zwaar werk maar kan ook veel tijd kosten. Hier kan iemand zomaar een dag mee bezig zijn.

Kies voor de montageankers!

Sterk Beton staat bekend om zijn innovatieve ontwikkelingen. Een van deze ontwikkelingen is de montage van een kelder met Montageankers. Dit is een systeem waarmee de kelder eenvoudig aan de balk gekoppeld kan worden, de ankers zijn gemakkelijk in de kelder te draaien. Het indraaien van de ankers nadat de balkwapening is geplaatst duurt dan ongeveer een half uur, vervolgens kan de balk gestort worden. Het is dus een groot verschil ten opzichte van de traditionele stekkenbakken.

Het toepassen van montageankers biedt nog een ander groot voordeel. Door gebruik te maken van montageankers heb je enkel twee balken nodig om de kelder op te hangen. Het is niet nodig om een ringbalk om de kelder te maken.
Hierdoor zijn er minder balken nodig en is de montage minder arbeidsintensief en daardoor voordeliger voor u.

Er zijn diverse methodes om een kelder te plaatsen. Sterk Beton helpt u altijd met het maken bij de meest voordelige en praktische keuze. Advies nodig? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Deel dit verhaal:
Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Zoeken

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.