Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelderbouw

Met een prefab kelder van Sterk Beton koopt u een hoogwaardig waterdicht bouwproduct. Door de jaren heen hebben de wereldwijde ontwikkelingen in duurzame technieken tot nieuwe toepassingsmogelijkheden voor kelders geleid.

Duurzaamheid productie prefab kelder

Ook de duurzaamheid van onze eigen productie nemen we onder de loep. Wij doen dit door het reduceren en monitoren van onze CO2 footprint en het ontwikkelen van duurzame betonmengsels met cementreductie en gebruik van gerecyclede materialen. Onze kelders worden duurzaam geproduceerd en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, zonder concessies te doen aan garantie of kwaliteit.

Kwaliteitsgarantie kelder Sterk Beton

De kelders worden standaard geleverd met een KOMO-certificaat bouwelementen. Door dit certificaat kunt u ervan uitgaan dat onze kelders volgens de laatste eisen worden geproduceerd. Sterk Beton geeft 10 jaar garantie op de waterdichtheid van de kelders. Tevens wordt de kwaliteit door externe kwaliteitsbewakers gecontroleerd. Een kelder gaat tenminste net zo lang mee als de woning zelf, eventuele problemen doen zich doorgaans direct voor. De kans dat een waterdichte kelder gaat lekken is in de tijd verwaarloosbaar.

Contact

Meer informatie

duurzame energie pagina

 

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.