Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Verkeersklasse VK45 kelder

De oplossing om onder de oprit, op een  bedrijventerrein of onder de weg een kelder te kunnen maken. Over deze verkeersklasse VK45 kelder kunt u gerust met een vrachtwagen rijden. Ideaal als extra waterberging, installatiekelder of extra bergruimte!

Deze kelder wordt net als de rest van onze standaard kelders monolithisch gestort. De kans op lekkage is daardoor uitgesloten. De kelder kunnen wij uiteraard leveren met een KOMO keurmerk. Indien nodig kunnen we ook een vloeistofdichtheidscertificaat meeleveren met de kelder zodat u kunt aantonen dat er geen vloeistoffen zullen gaan lekken.

Er is rekening mee gehouden dat de kelder 500 mm onder maaiveld geplaatst kan worden. Het straatwerk of grasveld kan dus gewoon doorlopen boven de kelder.

Om de grote belasting van vrachtwagens op te kunnen vangen hebben we de kelder voorzien van een dikkere dekplaat. Deze dekplaat dient in het werk doormiddel van doken en gaines aan de kelder gekoppeld te worden zodat er een zo sterk mogelijk geheel ontstaat.

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.