Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Nieuws Sterk Beton Kelders

 •  

  Geen isolatie toch voldoen aan de EPC berekening?

  Als u een woning gaat bouwen dan moet deze voldoen aan het bouwbesluit. Maar het isoleren van een kelder is kostbaar en vaak onnodig. In dit blog leggen we uit hoe u wel kan voldoen aan het bouwbesluit maar toch..
 •  

  Kelder los in de tuin

  Als u een kelder los in de tuin wilt plaatsen dan zijn er een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een bodemonderzoek, een kraan, een dekplaat, het voorkomen van opdrijven of wegzakken en..
 •  

  Kelder op staal

  Over het algemeen zijn er twee manieren om een woning te funderen. Namelijk op staal of op palen. Hoe uw woning gefundeerd zal worden heeft ook invloed op de kelder. Wanneer er een fundering op staal of op palen word..
 •  

  Plaatsen kelder met STERKoppeling

  Bekijk hier de video over het plaatsen van een kelder met de STERKoppeling. In deze korte video is een timelapse te zien van hoe de kelder wordt geplaatst.
 •  

  Een kelder met Montageankers geplaatst bij plan 'de Vaart' in Alkmaar

  Door aannemer Verbart is een kelder met Montageankers geplaatst. In dit blog laten wij foto’s zien van hoe de kelder wordt geplaatst en leest u een korte uitleg over wat er op de foto te zien is.
 •  

  Sterk Beton kelder in RTL Woontips

  In Woontips worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. In deze korte video hoor je een hoe een kelder wordt gemaakt en hoe je de kelder goed kan gebruiken. Uitzending gemist? Bekijk hem hier
 •  

  Mogelijkheden prefab kelder

  Als u een kelder vergelijkt met bijvoorbeeld een zolderruimte heeft de kelder veel voordelen. Lees in dit blog een paar voorbeelden waar je een kelder goed voor kan gebruiken. Ook staan er een paar foto’s ter inspiratie.
 •  

  Waarom een kelder

  Bij nieuw- of verbouw hebt u de mogelijkheid een kelder te laten plaatsen. Maar waarom zou u een kelder kiezen? Door de constant koele temperatuur heeft u veel opties om de kelder voor te gebruiken. Een kelder is dus zeker..
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.