Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Nieuw bij Sterk Beton!

De Tuinkelder!

De tuinkelder is ideaal voor het onderbrengen van installaties om uw woning energieneutraal te maken maar ook als wijnkelder, berging, hobbyruimte, muziekruimte of soortgelijke toepassing  is deze kelder zeer geschikt.

Tuinkelder onder grond met tuinhuis erop

Heeft u onvoldoende ruimte in uw huis en wilt u niet verhuizen, dan is de tuinkelder mogelijk uw oplossing.  Sterk Beton heeft de tuinkelder ontwikkeld welke in principe bij alle grondsoorten en grondwaterstanden kan worden toegepast. Bij lage grondwaterstanden heeft u geen extra voorzieningen nodig en kunt u de basis prijs hanteren.

Ook bij hoge grondwaterstanden bijna altijd toe te passen!

Heeft u een grondwaterstand tussen de 1,45 M onder maaiveld (MV) en 0,5 M onder maaiveld (MV) dan kan opdrijven van de kelder met onze speciaal ontwikkelde voorzieningen worden voorkomen.  Indien de Grondwaterstand nog hoger is dan kunt u de kelder mogelijk iets hoger plaatsen of zorgen voor extra tegengewicht. De tuinkelder is indien aan deze voorwaarden wordt voldaan te plaatsen in gebieden met een zand of kleigrond of een combinatie hiervan. Bij veengrond is het in de meeste ook geen probleem maar hier is wel extra aandacht nodig.

Bij de tuinkelder wordt een dakplaat geleverd die tevens gebruikt kan worden als begane grondvloer.

Om u zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen zijn we een samenwerking aangegaan met prefabkelderplaatsen.nl. Hierdoor kunt u de kelder inclusief het gehele traject voor het plaatsen en eventueel monteren van een beloopbaar luik geheel uit handen geven.

Wat u zelf kunt doen of door een lokale aannemer kunt laten verzorgen is het plaatsen van een trap, tuinhuisje en het afwerken van de kelder.

Afmetingen

De tuinkelder is leverbaar in 5 standaard afmetingen. Te weten:

3800x2600x2450 mm uitw.
4800x2600x2450 mm uitw.
5800x2600x2450 mm uitw.
5800x3200x2450 mm uitw.
6800x3200x2450 mm uitw.

Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden!

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.