Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Prefab kelder

Gaat u een nieuwe woning bouwen of uw bestaande woning uitbouwen? Denk dan ook aan het plaatsen van een betonkelder. Met een kelder kunt u extra vierkante meters realiseren. Bovengronds uitbreiden kan altijd, ondergronds maar één keer.

Benut uw betonkelder optimaal

Bijkomend voordeel van een bergruimte onder de grond is dat u meer vrijheid heeft voor de inrichting van de bovengrondse ruimtes. En niet onbelangrijk: met een kelder beschikt u, direct bij de begane grond, over een ruimte met vlakke wanden die over het gehele vloeroppervlak de volledige hoogte hebben. Met recht een extra verdieping en gebruiksvriendelijker dan een zolderverdieping!

Meer dan 85 jaar onze specialiteit

In al die jaren werken wij continu met succes aan het verbeteren van dit ruimte biedende product. Het gaat ons daarbij vooral om verbeteringen in kwaliteit en plaatsingsgemak. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kelders een topproduct zijn! U realiseert eenvoudig met een kelder van Sterk Beton een waterdichte ruimte onder of bij uw woning.

Unieke productiemethode

We passen bij het produceren van uw kelder een unieke productiemethode toe. Uniek omdat we de kelder naadloos storten en omdat we de kelder kunnen voorzien van gepatenteerde montagesystemen. De eerste plekken waar een kelder kan gaan lekken zijn de stortnaden. Om de meest voorkomende vorm van lekkages uit te sluiten hebben wij een methode ontwikkeld waarbij de kelders monolithisch gestort worden. Dit wil zeggen dat alle wanden en de vloer in dezelfde stort gemaakt worden en er dus geen stortnaden in de kelder zitten. De kans dat een monolithisch gestorte kelder, ook na de garantie periode, gaat lekken is daardoor vele malen kleiner dan bij een kelder met stortnaden.

Ook hebben we veel expertise opgebouwd op het gebied van klimaatbeheersing en isolatie van onze kelders, waardoor wij u kunnen adviseren om een optimaal binnenklimaat te creëren. Met een kelder van Sterk Beton heeft u een hoogwaardig bouwproduct, met een lage aanschafwaarde.

Interesse? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling en vraag naar de mogelijkheden. Of het nu om nieuwbouw- of verbouw gaat, een grote kans dat uw kelder de goedkoopste vierkante meters van uw huis vormt.

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.