Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelder bij bestaande bouw en verbouwing

U heeft al een huis maar wil graag een kelder om uw droom van een extra kamer of wijnkelder werkelijkheid te maken? Wij leveren niet alleen kelders voor nieuwbouwwoningen; ook bij verbouwing van uw woning of gebouw is het namelijk mogelijk een kelder te plaatsen onder het gedeelte dat u gaat bijbouwen. Zo verdubbelt u in een keer het bijgebouwde oppervlak!

Niet verbouwen, toch een kelder?

Gaat u niet verbouwen maar wilt u toch een kelder? Denk dan eens aan een prefab kelder onder een onbebouwd stuk grond op uw perceel. Wij kunnen kelders leveren die u in de tuin kunt plaatsen of met aanpassingen onder bijvoorbeeld uw oprit. Hiervoor moet mogelijk wel een constructie gemaakt worden om het opdrijven van een kelder bij een hoge waterstand te voorkomen.

Contact

Meer informatie

 

kelder Henselmans de uitbouw- kelder bij verbouw icm kelderfoto

kelder Henselmans 1080x718 - kelder bij verbouw icm kelderfoto en aanbouwkelder Henselmans 1080 - kelder bij verbouw

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 3800,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 12.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 10.000,- en € 20.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 30.000,- en € 60.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 20.000,- en € 30.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 50.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.