Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelder bij bestaande bouw en verbouwing

Als uw huis eenmaal staat kan er geen prefab kelder meer onder geschoven worden. Maar gaat u een aanbouw tegen uw woning aan plaatsen dan behoort een kelder wel tot de mogelijkheden!

Woning op palen

Staat de woning op palen dan is de kelder vaak eenvoudig te plaatsen omdat er geen risico is op het verzakken van de woning. De nieuwe kelder kan meestal gewoon worden opgehangen aan de nieuwe funderingsbalken onder de te realiseren aanbouw.
Fundering op palen

Woning op staal

Bij een fundatie direct op zandgrond is extra aandacht nodig als u vlak langs de woning wilt gaan ontgraven. Zie ook fundatie op staal. Maar ook dan zijn er mogelijkheden denk hierbij aan afstand houden tussen woning en kelder, plaatsen van damwanden of het injecteren van de grond. U kunt met uw bouwkundig adviseur bespreken wat in uw situatie de beste optie is en wat de eventuele extra kosten zijn.

Tuinkelder los in de grond

Blijkt dit niet mogelijk of erg kostbaar dan kunt u de kelder mogelijk gewoon los in de tuin plaatsen. Kijk bijvoorbeeld naar onze tuinkelder. Een ingang vanuit de woning is dan lastig maar u kunt hier wel een mooie ruimte maken zoals een opslag, installatieruimte, studio of wijnkelder.

Contact

Meer informatie

 

Voorbeeld uitbouw waar kelder onder is geplaatst

kelder ingang wijnkelder trapgat afwerkingVoorbeel wijnkelder en proviandkelder

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.