Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Overzicht diensten

 • Kelder op maat

  Kelder op maat Passen onze standaard kelders niet in uw bouw- of verbouwplannen? Dan kunt u ook een kelder op maat bij ons bestellen met uitwendige afmetingen tot maar liefst 12000x5500x3000 mm. Productiemethode kelder op maat Voor de maatwerkkelders hanteren wij een andere..
 • Duurzaamheid

  Kelderbouw Met een prefab kelder van Sterk Beton koopt u een hoogwaardig waterdicht bouwproduct. Door de jaren heen hebben de wereldwijde ontwikkelingen in duurzame technieken tot nieuwe toepassingsmogelijkheden voor kelders geleid. Duurzaamheid productie prefab kelder Ook de duurzaamheid van onze eigen productie..
 • Montagesystemen kelders

  Kelder plaatsen met de montagesystemen van Sterk Beton Sterk Beton levert standaard kelders met unieke gepatenteerde montagesystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat u niet alleen verzekerd bent van een kwaliteitsproduct maar ook van een razendsnelle en eenvoudige montage. De standaardkelders worden..
 • Kelder bij verbouw

  Kelder bij bestaande bouw en verbouwing Als uw huis eenmaal staat kan er geen prefab kelder meer onder geschoven worden. Maar gaat u een aanbouw tegen uw woning aan plaatsen dan behoort een kelder wel tot de mogelijkheden! Woning op palen Staat de..
 • Extra ruimte

  Extra ruimte met een kelder Hebt u behoefte aan extra ruimte in uw huis of uw bedrijfspand? Extra ruimte kunnen we u zeker bieden met onze kelders van prefab beton! Wist u dat: Onze grootste standaard kelder bijna 22 m² en..
 • Wijnkelder

  Wijnkelder bouwen De droom van iedere wijnliefhebber: een eigen wijnkelder! Maak die droom nu waar met onze kwaliteit kelder. Door de uitgelezen maatvoering en montagesystemen is er altijd een kelder toepasbaar. Denk ook aan een kelder bij bijvoorbeeld de bouw van een..
 • Nieuwbouw

  Kelder bij nieuwbouw Bij nieuw te bouwen woningen is een kelder snel en voordelig onder uw woning te plaatsen. Doordat de kelder van bovenaf geplaatst kan worden en met onze montagesystemen snel gemonteerd kan worden blijven de kosten relatief laag. Achteraf..
 • Isolatie

  Kelder isoleren De keuze van het wel of niet isoleren van een prefab kelder, is afhankelijk van waar u de kelder voor wilt gebruiken. Voor een bergruimte, fitnessruimte of wijnkelder is het belangrijk dat de ruimte koel is. Voor een thuisbioscoop of..
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.