Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Overzicht diensten

 • Kelder op maat

  Kelder op maat Passen onze standaard kelders niet in uw bouw- of verbouwplannen? Dan kunt u ook een kelder op maat bij ons bestellen met uitwendige afmetingen tot maar liefst 12000x5500x3000 mm.Productiemethode kelder op maat Voor de maatwerkkelders hanteren wij een andere..
 • Duurzaamheid

  Kelderbouw Met een prefab kelder van Sterk Beton koopt u een hoogwaardig waterdicht bouwproduct. Door de jaren heen hebben de wereldwijde ontwikkelingen in duurzame technieken tot nieuwe toepassingsmogelijkheden voor kelders geleid. Duurzaamheid productie prefab kelder Ook de duurzaamheid van onze eigen productie..
 • Montagesystemen kelders

  Kelder plaatsen met de montagesystemen van Sterk Beton Sterk Beton levert standaard kelders met unieke gepatenteerde montagesystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat u niet alleen verzekerd bent van een kwaliteitsproduct maar ook van een razendsnelle en eenvoudige montage. De standaardkelders worden..
 • Kelder bij verbouw

  Kelder bij bestaande bouw en verbouwing U heeft al een huis maar wil graag een kelder om uw droom van een extra kamer of wijnkelder werkelijkheid te maken? Wij leveren niet alleen kelders voor nieuwbouwwoningen; ook bij verbouwing van uw woning..
 • Klimaatbeheersing

  Het klimaat in de kelder Optimaal van uw kelder kunnen genieten en vochtproblemen passen niet bij elkaar.Kelders hebben helaas het imago van een vochtige muffe ruimte. Doordat wij onze kelders monolithisch (naadloos) produceren met een zeer hoge kwaliteit beton kunnen wij..
 • Extra ruimte

  Extra ruimte met een kelder Hebt u behoefte aan extra ruimte in uw huis of uw bedrijfspand? Extra ruimte kunnen we u zeker bieden met onze kelders van prefab beton! Wist u dat:Onze grootste standaard kelder bijna 22 m² en..
 • Wijnkelder

  Wijnkelder bouwen De droom van iedere wijnliefhebber: een eigen wijnkelder! Maak die droom nu waar met onze kwaliteit kelder. Door de uitgelezen maatvoering en montagesystemen is er altijd een kelder toepasbaar. Denk ook aan een kelder bij bijvoorbeeld de bouw van een..
 • Nieuwbouw

  Kelder bij nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is een prefab kelder altijd een optie. Dankzij de toepassing van onze STERKoppeling® kan een kelder na het gereedkomen van de fundering snel en gemakkelijk geplaatst worden. Aansluitend kunt u met dezelfde kraan de..
 • Isolatie

  Kelder isoleren De keuze van het wel of niet isoleren van een prefab kelder, is afhankelijk van waar u de kelder voor wilt gebruiken. Voor een bergruimte, fitnessruimte of wijnkelder is het belangrijk dat de ruimte koel is. Voor een thuisbioscoop of..
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 3800,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 12.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 10.000,- en € 20.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 30.000,- en € 60.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 20.000,- en € 30.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 50.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.