Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Extra ruimte met een kelder

Hebt u behoefte aan extra ruimte in uw huis of uw bedrijfspand? Extra ruimte kunnen we u zeker bieden met onze kelders van prefab beton! Wist u dat:

  • Onze grootste standaard kelder bijna 22 m² en 49 m³ extra ruimte aan uw woning toevoegt?
  • We daarnaast ook maatwerkkelders kunnen leveren tot wel 68 m² en 170 m³?
  • Deze extra vierkante meters dankzij onze slimme productiemethoden en montagesystemen ook nog eens in aanschaf en onderhoud de goedkoopste vierkante meters van het huis of pand kunnen worden?
  • De kelder na plaatsing volledig onderhoudsvrij is?
  • Een kelder naast een ruimtewinner daarom ook nog eens een verantwoorde investering in uw woning is?

Wilt u contact met ons opnemen of meer informatie hebben? Klik dan op een van de onderstaande buttons

Contact

Meer informatie

Extra-riuimte-met-kelder

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.