Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wijnkelder bouwen

De droom van iedere wijnliefhebber: een eigen wijnkelder! Maak die droom nu waar met onze kwaliteit kelder. Door de uitgelezen maatvoering en montagesystemen is er altijd een kelder toepasbaar. Denk ook aan een kelder bij bijvoorbeeld de bouw van een schuur, onder een aanbouw, los in de tuin of onder de oprit.

Klimaatregeling

Wijn rijpt optimaal als het in rust in een donkere koele ruimte wordt gelegd waar de temperatuur constant is en een luchtvochtigheid heeft van 70%.

In een wijnkelder is het klimaat uiterst belangrijk. Voor een wijnkelder is het dan ook van belang warmteaanvoer vanuit de woning te voorkomen en, indien mogelijk, gebruik te maken van koeling door het grondwater. De uiteindelijke temperatuur in de kelder wordt sterk bepaald door de hoeveelheid grondwater en de stroming daarvan.

Uw wijnkelder

Met een prefab wijnkelder kunt u uw voorraad fantastisch bewaren in mooie rekken langs de rechte en strakke wanden. En is het niet heel leuk om met uw vrienden een mooie fles uit te zoeken in zo’n prachtige kelder!

Vertrouw uw wijnvoorraad alleen toe aan de beste kelder! Neem contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droom.

Contact

Meer informatie

wijnkelder opslagkelder en proviandkelder

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.