Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelder plaatsen met de montagesystemen van Sterk Beton

Sterk Beton levert standaard kelders met unieke gepatenteerde montagesystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat u niet alleen verzekerd bent van een kwaliteitsproduct maar ook van een razendsnelle en eenvoudige montage. De standaardkelders worden altijd aan twee tegenover elkaar liggende funderingsbalken gemonteerd, dit kan zowel aan de korte of lange zijde van de kelder zijn, waardoor extra funderingsbalken niet nodig zijn. Wij hanteren twee montagesystemen:

Montage met schroefankers

Montageankers schroefankers in de wapening van de funderingsbalk

Schroefankers zijn een slimme vervanging van de traditionele stekkenbak. Bij het toepassen van de schroefankers wordt eerst de kelder geplaatst en vervolgens de funderingsbalk tegen de kelder aangestort. De constructieve koppeling tussen de kelder en fundatiebalk wordt gemaakt met draadeinden die eenvoudig in de draadbussen in de kelderwand geschroefd kunnen worden. Deze werkzaamheden kunnen vele malen sneller uitgevoerd worden dan met traditionele stekkenbakken.

Montage met STERKoppeling

Sterkoppeling kelder in de funderingsbalk

De STERKoppeling is een metalen arm waarmee de kelder op de hoeken tussen de funderingsbalken gemonteerd kan worden. Dit heeft veel voordelen. Zo is het niet nodig om exact op diepte te graven. De kelder komt aan de STERKoppeling te hangen. Ook zijn stelvoorzieningen in de grond onnodig en de kelder kan met dezelfde kraan geplaatst worden waarmee aansluitend de begane grondvloer geplaatst kan worden. Bovendien bevordert deze toepassing de veiligheid. Er hoeft voor de montage namelijk niemand in het gegraven gat te zijn.

De aanschafprijs van een kelder met STERKoppeling is hoger maar vanwege bovengenoemde voordelen zullen de totale kosten lager uitvallen dan met andere montagesystemen.

foto sterkoppeling in hand met bouten

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.