Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Twee mogelijkheden instortvoorziening STERKoppeling

Ook voor de doorontwikkeling van de STERKoppeling hebben we niet stilgezeten. Met onze nieuwe instortvoorziening kan maximaal 120 mm isolatie worden toegepast!

De standaard instortvoorziening  gebruiken we nog steeds verreweg het meest. Hiermee kan de afstand tussen de kelder en de balk tussen de 20 mm en 80 mm bedragen. Omdat er altijd minimaal 20 mm stelruimte nodig is kan er dus maximaal 60 mm isolatie worden toegepast.

Zoals ook is te lezen op onze pagina Isolatie is isoleren van een kelder lang niet altijd nodig. Toch blijkt dat voor sommige de wens is om 120 mm dikke isolatie rondom de kelder toe te passen. Om deze reden hebben we een nieuwe instortvoorziening ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om een de afstand tussen kelder en balk tussen 80 en 140 mm te kiezen. Omdat ook nu minimaal 20 mm stelruimte nodig is kan er maximaal 120 mm isolatie worden toegepast. Doordat de draadbus helemaal op de rand van de funderingsbalk komt veranderd er verder niets aan de kelder en de STERKoppeling zelf.

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.