Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Prefab kelder prijs

Een kelder is een waardevolle en duurzame investering. Het is echter wel een investering die u maar één keer hoeft te doen en meteen een enorme waarde toevoegt aan uw huis. Bent u aan het overwegen een kelder te laten plaatsen? De kosten voor het maken en plaatsen van een kelder hangen af van uw wensen en de omstandigheden waarin de kelder geplaatst gaat worden. De prijzen in het model “wat kost een kelder” zijn dan ook een indicatie.

Prijs kelder met STERKoppeling

Een kelder met STERKoppeling is in aanschaf duurder. Wij zijn echter van mening dat de STERKoppeling uiteindelijk voordeliger is toe te passen vergeleken met andere systemen en wel om de volgende redenen:

  • Voor het plaatsen van de kelder zijn geen stelvoorzieningen onder de kelder meer nodig.
  • De ruimte waarin de kelder geplaatst wordt hoeft niet exact op maat uitgegraven te worden.
  • Grondverbetering onder de kelder kan achterwege blijven.
  • Het plaatsen van de kelder wordt eenvoudiger en gaat sneller.
  • De risico’s bij het plaatsen, bijvoorbeeld het opdrijven van de kelder, worden veel kleiner waardoor onvoorziene kosten uitblijven.
  • Bronbemaling kan veelal achterwege blijven
  • De telekraan die de kelder plaatst en meestal voor dagtarief werkt, kan direct na het plaatsen van de kelder ook de vloerplaten leggen.

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.