Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Waarvoor kunt u een kelder gebruiken?

Denkt u erover om een prefab kelder te plaatsen? De extra ruimte kunt u voor talloze doeleinden gebruiken: bergruimte, voorraadruimte, technische ruimte, archief, fitnessruimte, hobbyruimte, een wijnkelder of thuisbioscoop: met een kelder kan het allemaal. Een kelder heeft een aantal bijzondere eigenschappen die zeer positief zijn voor bovengenoemde toepassingen:

  • Het klimaat in een ongeïsoleerde kelder is zeer goed beheersbaar en koel. (lees ook “vochtproblemen voorkomen”)
  • Een kelder is in tegenstelling tot een zolder direct te betreden vanaf de begane grond.
  • Een kelder is geluidsdicht. Als het plafond geïsoleerd wordt komt geluid moeilijk de kelder binnen maar kunt u ook zonder overlast bijvoorbeeld musiceren.
  • Van een kelder is een goede en veilige bewaarplaats te maken voor kostbaarheden.

Een kelder als technische ruimte. 

Een kelder wordt steeds vaker gebruikt als technische ruimte voor installaties als boilers, warmtewisselaars etc. Deze vaak grote installaties nemen dan geen ruimte meer in op het vloeroppervlak van de begane grond of verdieping.

Met een kelder heeft u voldoende ruimte voor apparatuur en installaties die uw woning klimaat neutraal kunnen maken. In de huidige klimaatafspraken is vastgelegd dat woningen in de toekomst geen directe CO2 uitstoot mogen hebben. Met een kelder bent u klaar voor deze realiteit!

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.