Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Wat kost een kelder?

Een standaard kelder is een interessante en goede investering. U creëert extra ruimte in uw woning zonder dat dit ruimte vraagt op uw kavel. Een kelder vraagt ook geen onderhoud in tegenstelling tot bijvoorbeeld een dakkapel. Sterk Beton heeft bij het ontwikkelen van de keldermaten gezocht naar optimale maatvoeringen. De breedtematen zijn aangepast op de maximale maat die zonder hoge extra transportkosten te transporteren is. Bij de lengtematen hebben wij ervoor gezorgd dat, indien er tussen de funderingsbalken een ruimte is tussen de 3800 en 7400 mm, er altijd een kelder geplaatst kan worden zonder dat er extra fundatiebalken noodzakelijk zijn. Ook als uw woning op staal gefundeerd wordt kunt u onze kelders makkelijk inpassen. Houdt u er dan rekening mee dat de kelder tussen de fundering stroken dient te komen.

 

De trend is om een zo groot mogelijke geïsoleerde niet standaard kelder op te nemen in een ontwerp. Onze ervaring is dat deze kelders uiteindelijk een zeer grote investering zijn en veel duurder dan bouwen boven de grond! Wilt u een kelder tegen de laagste kosten dan adviseren wij de volgende uitgangspunten mee te nemen in uw beslissing:

  • Kies een standaard maatvoering
  • Isoleer de kelder alleen als u permanent een hogere temperatuur wenst in de kelder. (lees ook ‘het isoleren van een kelder’)
  • Kies voor een kelder die eenvoudig zonder grote bouwkundige aanpassingen in uw bouwplannen past.
  • Maak bij een fundatie op heipalen gebruik van de Sterkoppeling. Dit levert u een forse besparing op in de bouw. (lees ook ‘kelder prijs’)

 

Indien u bovenstaande aanbevelingen meeneemt in uw ontwerp, dan kunt u tegen een investering van € 12.000,- inclusief BTW een kelder met een oppervlak van 8,4 m² onder uw woning realiseren. Zoveel nuttige ruimte creëert u niet met een dakkapel. (De genoemde investering is een indicatie van de totale kosten voor de kelder, de plaatsing en inrichting.)

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 4750,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.