Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Video’s

RTL Woontips

 •  

  Waarom zou u voor een kelder kiezen?

  Gaat u nieuw bouwen of verhuizen naar een nieuwbouwproject? Het is zeker de overweging waard om het bouwen van een kelder mee te nemen in het bouwplan. In dit blog legt Sterk Beton uit waarom u een kelder moet overwegen..
 •  

  Wat zijn montageankers?

  Een kelder kan met behulp van montageankers gemonteerd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kelder aan de balken te koppelen. In dit blog wordt uitgelegd wat montageankers precies zijn en welke verschillen er zijn ten opzichte van andere methoden...
 •  

  Is een grote kelder goedkoper?

  Bent u aan het overwegen om een kelder onder uw nieuwbouwhuis of in uw tuin te laten plaatsen? Veel mensen hebben het idee dat een grotere prefab kelder in verhouding voordeliger is dan een kleine prefab kelder. Maar is dat..
 •  

  Kunt u bij een fundering op palen makkelijk een kelder toepassen?

  Op de vraag of u bij een fundering op palen makkelijk een kelder kunt plaatsen, is het antwoord: ja, zeker! Het is zelfs zo dat de meeste van onze kelders worden toegepast bij woningen met een paalfundering. In dit blog..
 •  

  Waar dient op gelet te worden bij een fundering op staal?

  Het is belangrijk om je woning op een juiste manier te funderen. Wanneer dit niet juist wordt gedaan, ontstaat de kans op verzakking. De fundering van uw woning heeft ook invloed op de kelder. In dit blog leest u er..
 •  

  Kan een kelder helpen bij een energieneutrale woning?

  Er zijn veel mogelijkheden voor het plafond in een kelder. Toch zijn er ook een aantal aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Sterk Beton kan u hier goed in adviseren. In dit blog wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn..
 •  

  De afwerking van het plafond van uw kelder

  Er zijn veel mogelijkheden voor het plafond in een kelder. Toch zijn er ook een aantal aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Sterk Beton kan u hier goed in adviseren. In dit blog wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn..
 •  

  Tips voor een wijnkelder

  Bent u een echte wijnliefhebber? Dan droomt u natuurlijk van de perfecte wijnkelder. U wilt uw mooie wijncollectie zo goed mogelijk bewaren. Een kelder is daar een ideale ruimte voor. Als u uw kelder wilt gaan gebruiken voor wijnopslag, dan..
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.