Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Video’s

RTL Woontips

 •  

  De afwerking van het plafond van uw kelder

  Er zijn veel mogelijkheden voor het plafond in een kelder. Toch zijn er ook een aantal aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Sterk Beton kan u hier goed in adviseren. In dit blog wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn..
 •  

  Tips voor een wijnkelder

  Bent u een echte wijnliefhebber? Dan droomt u natuurlijk van de perfecte wijnkelder. U wilt uw mooie wijncollectie zo goed mogelijk bewaren. Een kelder is daar een ideale ruimte voor. Als u uw kelder wilt gaan gebruiken voor wijnopslag, dan..
 •  

  Wat zijn de voordelen van een STERKoppeling?

  Er zijn vele methodes om een kelder te plaatsen. Sterk Beton heeft een eigen methode ontwikkeld. Deze methode is zeer effectief gebleken. In dit blog worden de voordelen van een STERKoppeling toegelicht. Wat is een STERKoppeling? Om een kelder eenvoudig met zeer..
 •  

  Hoe werkt de STERKoppeling?

  Er zijn veel methodes om een kelder te plaatsen. Sterk Beton heeft een methode ontwikkeld, waarmee u kunt besparen op plaatsingskosten en het plaatsen veel eenvoudiger is geworden! Deze methode is zeer effectief gebleken. In dit blog leggen we uit..
 •  

  Moet ik mijn kelder ventileren?

  Veel partijen zullen u adviseren om uw kelder te ventileren. Ventilatie is in de meeste gevallen de oorzaak van een vochtige en muffe kelder! In dit blog wordt duidelijk waarom u wel of niet uw kelder dient te ventileren en..
 •  

  Wat is belangrijk bij het isoleren van uw kelder?

  Sterk Beton is specialist in het isoleren van prefab kelders. Wij hebben er veel onderzoek naar gedaan. Het is belangrijk dat het isoleren van de kelder zorgvuldig uitgevoerd wordt. Wanneer de isolatiematerialen niet goed aangebracht worden, kan dat leiden tot..
 •  

  In welke situatie is het aan te raden om uw kelder te isoleren?

  Een kelder kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als berging, installatieruimte, woonruimte of muziekstudio. Het is niet voor elk doeleinde belangrijk om de kelder te isoleren. Het enige doel van isolatie in de kelder is dat kelderisolatie warmteverlies tegen..
 •  

  Is een kelder geschikt voor projectmatige woningbouw?

  Er worden veel nieuwbouwwijken gebouwd in Nederland. Veelal gaat het hierbij om projectmatige woningbouw. In dit blog wordt uitgelegd waarom een kelder wel of niet geschikt is voor projectmatige woningbouw.
 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 3800,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 12.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 10.000,- en € 20.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 30.000,- en € 60.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 20.000,- en € 30.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 50.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.