Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Nieuw de Plafondplaat

De bouwvoorschriften vereisen een brandvertragend plafond in de kelder als er een geïsoleerde begane grondvloer boven de kelder is toegepast. Wij kunnen een prefab betonplaat leveren die u als plafond kunt toepassen. Deze plaat kunt u niet gebruiken als begane grondvloer. De voordelen van deze plaat zijn:

U kunt zeer eenvoudig en snel een strak plafond maken.

De plaat zorgt ervoor dat de aansluiting tussen de kelderwand en de begane grondvloer eenvoudig dampdicht te maken is. Wij leveren een afdichtingsband voor de aansluiting kelderwand en plafond.

U hoeft alleen het trapgat af te timmeren.

De plafondplaat kunt u gebruiken als afdekking tijdens de bouw voor de periode dat er geen begane grondvloer ligt.

Centraaldozen t.b.v. de elektra kunnen we alvast voor u aanbrengen.

De trapgatsparing is standaard maximaal 2000×1000 mm. Indien gewenst kunnen wij ook grotere of speciale sparingen maken.

 

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.