Naadloos gestort, moeiteloos geplaatst
Sterk in het fabriceren van prefab kelders. Wat kost uw kelder

Kelder bouwen onder bestaande woning

Helaas is het niet mogelijk een prefab kelder geheel onder een bestaande woning te plaatsen. De simpelste en meest voordelige manier is onder een aanbouw of los in de grond.

Dakplaten met vochtdichte aansluiting

In het geval dat de kelder los in de tuin komt kunnen wij hiervoor een bijpassende dakplaat leveren. We kunnen de dekplaat los of gemonteerd op de kelder afleveren. Voor de aansluiting tussen de kelder en de dakplaat wordt afdichtingsband gebruikt. Afdichtingsband zorgt voor een waterdichte aansluiting. Wij kunnen een trapgatuitsparing tot 200 x 100 cm in de dakplaat aanbrengen. Grotere sparingen zijn mogelijk. Hiervoor dienen echter aanvullende tekeningen en berekeningen gemaakt te worden.

Wist u dat:

  • Onze grootste standaard kelder bijna 22 m² en 49 m3 extra ruimte aan uw woning toevoegt?
  • We daarnaast ook maatwerkkelders kunnen leveren tot wel 68 m² en 170 m3?
  • Deze extra vierkante meters dankzij onze slimme productiemethoden en montagesystemen ook nog eens in aanschaf en onderhoud de goedkoopste vierkante meters van het huis of pand kunnen worden?
  • De kelder na plaatsing volledig onderhoudsvrij is?
  • Een kelder naast een ruimtewinner daarom ook nog eens een verantwoorde investering in uw woning is?

Contact

Meer informatie

Download de informatie brochure (particulieren)

Kelder pdf download
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens te mailen. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

 

Wat kost uw kelder?

Bereken uw droomkelder
Bereken uw droomkelder
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een kelder aanbieden met ons meest optimale productiesysteem en onze unieke montagemethodes.
Er is al een kelder vanaf € 5650,- inclusief BTW en uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder hoeft niet meer te bedragen dan € 15.000,- inclusief BTW!

(uitgaande van een kelder 3800x2600x2450 mm)

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 12.500,- en € 25.000,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt globaal tussen de € 37.500,- en € 75.000,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 50% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
De maten die u opgeeft zijn dusdanig dat vervoer over de weg en de mogelijkheid tot plaatsing niet vanzelfsprekend zijn! Op basis van de door u opgegeven maatvoering kunnen wij u een maatwerkkelder aanbieden. De prijzen voor deze kelders zijn variërend tussen de € 25.000,- en € 37.500,- inclusief BTW.
Uw totale investering, inclusief montage en inrichting van uw kelder ligt boven de € 62.500,- inclusief BTW.

De kosten voor uw kelder kunnen tot wel 75% lager zijn! Kies voor een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.
Helaas is deze kelder niet in prefab te realiseren. De maximale afmeting die wij kunnen produceren en die nog over de weg vervoerd kan worden is 1200x550x300 cm.
Met een afmeting tot 740x320cm en ons meest optimale productie- en montagesysteem heeft u de meest voordelige oplossing.